ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις που διέπουν όλες τις αγορές των προϊόντων που θα υλοποιήσετε από το www.paidika-taz.gr βάση του νόμου 679/2016

Ο επισκέπτης του ιστότοπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Η επιχείρησή μας μπορεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης, και οι επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση σημαίνει ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Το κατάστημα ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Θα γίνονται δεκτές μέχρι τέλους της σεζόν, μέσω της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε η από το κατάστημα μας στη διεύθυνση Περίδου 9 Χανιά.

*ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΆ ΤΗΣ MAYORAL.

Espa banner
X